Kennismaking

Wanneer u de stap heeft genomen om uw leven positief te veranderen maken wij samen een afspraak voor een gesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek geeft u aan wat u wilt bereiken. Samen stellen we een doel vast en bespreken hoe vaak en hoe lang u dan ongeveer zal moeten trainen om deze doelen te realiseren. Als u hiermee akkoord gaat, maak ik voor u een persoonlijk trainingsprogramma. Ook wordt er gelijk een afspraak vastgelegd voor de intake.

Intake

Tijdens de intake zullen we beginnen met het meten en wegen. Hieronder valt een gewichtsmeting, vetmeting en een meting van de lichaamsmaten. Daarna zullen we bespreken wat ik van u verwacht de komende maanden. Hieronder valt bijvoorbeeld de voeding en "the DO'S and DON'TS".
Om een goed beeld te krijgen van de huidige conditie en fysieke gesteldheid worden er vervolgens een aantal testen gedaan. Een aantal testen die gedaan zullen worden zijn de maximaal testen van de hoofdspiergroepen (benen, borst, rug en buik), een conditietest en coördinatietest.

Meld je nu aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!


Dit veld dient verplicht te worden ingevuld.

Dit veld dient verplicht te worden ingevuld.

Dit veld dient verplicht te worden ingevuld.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer