Ik zal me even voorstellen

Mijn naam is Delphin Kruithof Kremer, 30 jaar en fanatiek sportman.
Al meer dan 12 jaar ben ik werkzaam bij het Ministerie van Defensie op verschillende vlakken, waarvan de laatste jaren als sportinstructeur.
Sinds enkele jaren deel ik nu mijn passie voor een gezond leven als Personal Trainer en Life Coach

Visie

Het woord 'onmogelijk' wordt te snel en te vaak gebruikt. Ik ben van mening dat niets onmogelijk is. Iets wat ik al heb bewezen in mijn nog relatief jonge carriere. Als je ergens echt voor wilt gaan, kan je dingen bereiken die je niet voor mogelijk hebt gehouden. Door hier zelf in te geloven en dingen na te streven, heb ik mijn plek in de sport gevonden. Sporten is mijn hobby en mijn passie en dit breng ik graag over op andere mensen. Ik leg "Mijn Visie" graag aan u voor.

Opleiding

Een aantal jaar geleden ben ik de opleiding tot sport- en bewegingscoordinator/trainer coach gaan volgen op het CIOS te Goes. Het profiel dat ik heb afgerond is sportcoordinator geuniformeerde beroepen. Vervolgens heb ik de opleiding voor fitness- en health instructeur gevolgd en afgerond. Daarnaast ben ik ook gecertificeerd Crossfit Level 1 instructeur.

Interesses

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende sporten waaronder hardlopen, fietsen, zwemmen, fitness, boksen, survival en vijfkamp. Mijn persoonlijke interesses zijn daarom ook erg uitgebreid. Dagelijks ben ik bezig met sporten en het geven van training op deze verschillende vlakken. Ook doe ik regelmatig mee aan wedstrijden en evenementen.

Ik heb onderhand 8 marathons gelopen en talloze triathlon wedstrijden gedaan. Daarnaast doe ik vaak mee aan militaire en politie kampioenschappen zoals de Militaire Vijfkamp, crossfit- en/of Survival wedstrijden. Op het moment ben ik in training voor de hele triathlon van Almere. Ik heb dus een breed pakket aan ervaring wat ik met jullie kan delen!!

Graag zou ik u willen laten voelen hoe lekker sporten kan zijn. Ik deel graag mijn passie met u zodat ook u zich fit en gezond voelt!

Neem contact op

Impossible is Nothing

Bel of mail me