Kimberly

kimberly voorNatuurlijk zat ik lekker in mijn vel en had ik nergens last van, met 108.4 kilo en 1.59 m lang.
Natuurlijk maakte het mij niet uit dat ik aardig aan de maat was. Dat het anders was hoefde niemand te weten, want ik was te lui en te onzeker om er wat aan te doen, alle pogingen waren mislukt.

kimberly naTot de dag dat ik op facebook heb gezien dat mijn neef Delphin, van Impossible is Nothing, ging verhuizen naar Hellevoetsluis. Voor mij het moment om het roer om te gooien.

Na een intake gesprek was de eerste training op 4 juli, wat was ik zenuwachtig. Een conditietest, mijn god wat had ik het zwaar. Ik haalde 20 seconden hardlopen en 3 slechte sit-ups, om over de rest maar te zwijgen.
Waar ik mezelf een 3 had gegeven voor mijn conditie kreeg ik van Delphin een 1 voor de moeite. “ We moeten aardig hard werken dame, dit gaat niet makkelijk worden, maar we gaan dit doen.”

Ik heb mij afgevraagd of ik dit wel zou kunnen, maar Delphin bleef in mij geloven. De eerste 4 lessen waren zeker niet leuk, het was zwaar. De spierpijn moest mijn grote vriend worden, nou ik vond het verschrikkelijk.
Na de 4de les ging de knop om en door alle motivatie die Delphin mij heeft gegeven en nog steeds geeft, begon ik het sporten ook leuk te vinden. Natuurlijk vind ik nog steeds niet alles leuk.

Een trappentraining vind ik echt verschrikkelijk en ik vind jou dan ook verschrikkelijk.
Misschien ben je op dat moment rechtvaardig streng omdat jij denkt dat er meer inzit dan ik geef en ik ben dan boos omdat het niet zo is. Een blik van jou, waar geloof ik niemand blij van wordt, dat pusht mij wel tot het uiterste en dan lukt er toch meer dan ik dacht dat er in mij zat.
Ook de burpees die ik moest doen als ik sorry zei, hebben mij sterker gemaakt en daardoor sta ik steviger in mijn schoenen. Want wie vindt nou een burpee leuk?

Trainer, wat ben ik blij dat ik de stap heb genomen om bij jou te gaan trainen. Mijn leven is op een positieve manier veranderd.
Waar ik ben begonnen met 20 seconden hardlopen, heb ik nu de kwart marathon van Rotterdam gelopen. Dat het niet de snelste tijd was maakt niet uit.
Ik heb het gedaan, hoe mooi is het dat een trainer zo trots op je is, alsof je de eerste prijs hebt gewonnen.

De weegschaal vind ik een stuk leuker met 76.1 kilo, ik ben nog niet op het gewicht waar ik wil zijn, maar ook daar kom ik.
Ik ben gestopt met roken, met jou hulp, door met mij weddenschappen aan te gaan om na 2 maanden 100 burpees en na 5 maanden 150 burpees te doen.
En je hebt ze gedaan, haha. Nog 1 weddenschap te gaan op 4 januari, als ik een jaar gestopt ben met roken, 200 burpees en ook die verlies je trainer.
Maar wat ben ik blij dat ik een ex-roker ben.

Ik heb geleerd dat gezond eten veel lekkerder is en dat een smoothie het lekkerste ontbijt is.
Ik weet dat ik niet altijd de makkelijkste ben geweest want ja, ik kan nu eenmaal geen 5 minuten mijn mond houden, vergeet hoe een oefening heet of hoe het gaat en werd je af en toe gek van mij, maar je verloor je geduld nooit.

We hebben het toch samen voor elkaar gekregen.
Ik bedank je heel vaak en dan zeg je “je hebt het allemaal zelf gedaan” maar dat is niet waar, jij hebt mij gemotiveerd, jij hebt mij zelfvertrouwen gegeven door het vertrouwen wat jij in mij hebt gehad en hebt.
Ik raad iedereen die een mooier figuur wil, een gezonde conditie en sporten leuk wil gaan vinden jou aan.

Kus Kimberly

Je krijgt een training waar het met een lach kan, als je het uiterste uit jezelf haalt, anders wordt het wel minder gezellig

Neem contact op

Impossible is Nothing

Bel of mail me