Adriana en Maaike

adriana maaike voorHeel lang spookt het door je hoofd, er moet iets gebeuren.
Leuke gedachten, maar er gebeurde niets, aan jezelf te wijten natuurlijk maar neem de stap maar eens!
Gestimuleerd door familie hebben we de sprong in het diepe gemaakt, en hebben we contact opgenomen met Delphin. Of we er spijt van hebben? Absoluut niet!

adriana maaike naWe hebben met Delphin een intake gesprek gehad en natuurlijk het eerste meet- en weegmoment. Dat was confronterend en zorgde ervoor dat we met onze neus op de feiten gedrukt werden. Er moest iets gebeuren..
Gelukkig waren we aan het goede adres en gingen we zijn drieën aan de slag. Delphin gaf ons uitdagende voedingsschema’s, zodat we leerden wat voeding nou kan doen moet je lichaam, maar wat je ook kunt doen met voeding zelf.
Natuurlijk moesten we ook thuis aan de slag, Delphin weet veel leuke en goede oefeningen om de dag mee op te starten.
De trainingen, eerst twee keer per week, waren pittig, uitdagend, leuk, afwisselend en gezellig. Je hoeft je niet te vervelen en wordt flink aan het werk gezet om je grenzen op te zoeken en er overheen te gaan. Delphin krijgt je wel zover!

En met resultaat. Het harde werken is beloond, samen zijn we meer dan 54 kg kwijt geraakt, en wat zijn we daar ongelofelijk blij mee! Dit was ons niet gelukt zonder de aanpak van deze geweldige personal trainer! In woorden is niet makkelijk te beschrijven wat voor super gevoel je krijgt wanneer je die resultaten ziet na een meet-weeg moment, en natuurlijk zijn we dan met z’n drieën apetrots. Dat stimuleert enorm!

Dit gunnen wij iedereen, een top trainer die met je meedenkt maar ook zeker aan het werk zet. Durf de stap te zetten, je zult er zeker geen spijt van krijgen!!

Neem contact op

Impossible is Nothing

Bel of mail me