Margo

margo voorMijn naam is Margo en ik ben 54 jaar. Eind 2012 begin 2013 werd ik maar zwaarder en zwaarder en voelde me daar erg ongelukkig bij. Ik was vaste kijker van het programma Obese waarbij mensen begeleid worden door een personal trainer. Ik ben enorm sportief en het leek me geweldig als iemand zich op die manier met mij bezig zou houden, trainingen die helemaal op mij afgestemd zouden zijn. Ik riep in die tijd dat ik dat graag zou willen, maar dat ik dat toch niet kon betalen. Mijn zus sprak mij erop aan dat ze alleen maar hoorde dat ik het waarschijnlijk niet zou kunnen betalen, maar toen ze vroeg hoe duur het dan was, kon ik daar geen antwoord op geven. Zij spoorde mij aan het uit te gaan zoeken. Ik ben toen via www.personaltrainer.nl op een site terechtgekomen waarbij ik mijn postcode in moest tikken, enter en jawel 3 personal trainers in Barendrecht. Zo simpel was het dus.

Delphin sprong er voor mij direct uit door de manier waarop hij zich presenteerde op zijn website en ik heb direct de telefoon gepakt. Op vrijdag gebeld, op zaterdag zat Delphin al bij mij op de bank voor een gesprek. De klik was er direct en zondag was mijn eerst proeftraining. De week erop ben ik gestart en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Buiten een heel goed en helder intakegesprek kreeg ik ook een voedingsadvies en een trainingsschema mee voor thuis.

margo naHet was hard werken en behoorlijk afzien. Ik wist van sommige spieren niet eens dat ik ze had, laat staan dat ze zoveel pijn konden doen. Het motto van Delphin is "spierpijn is je beloning voor hard werken". Discipline en doorzettingsvermogen heb je nodig en toen de eerste resultaten zichtbaar werden op de weegschaal en bij de vetmeting steeg mijn enthousiasme nog meer. In augustus 2013 heb ik mijn doel bereikt, 21 kilo afgevallen en wat was ik blij.

Het zijn ongelooflijk zware maar ook gezellige weken geweest. We hebben enorm veel gelachen en keihard gewerkt. In eerste instantie wil je er natuurlijk weer goed uitzien, maar nu kan ik ook zeggen dat ik superfit ben en een gezond lijf heb. Inmiddels heb ik ook de Bruggenloop Rotterdam van 15 kilometer kunnen lopen. Mijn medicijnen voor hoge bloeddruk ga ik in januari 2014 in samenwerking met mijn huisarts proberen af te bouwen en ook dat is een enorme winst. Denk nooit dat kan ik niet, want ook als je zoals in mijn geval een hoge bloeddruk hebt, een slecht werkende schildklier en een versleten knie, ziet Delphin kans een programma op jouw situatie af te stemmen met een geweldig restultaat.

Willen is kunnen en bij Delphin is Nothing Impossible dat heeft hij bewezen. Nu train ik nog 1 maal per week bij Delphin omdat ik het wil onderhouden. Echt afscheid kan ik nog niet van hem nemen, het is te leuk en te gezellig. Het geld was het meer dan waard: een geweldige goeie investering in je gezondheid. Ik gun iedereen een Delphin!

Neem contact op

Impossible is Nothing

Bel of mail me