Edwin

edwin voorSoms zijn er momenten in je leven dat je beseft dat het roer volledig om moet. Leuk hoor, elke zaterdag kaas, worst en wijn, maar er komt een moment dat je in de spiegel kijkt en denkt: tot hier en niet verder. 44 jaar en 120 kg, dat kan echt niet meer.

Voor mij kwam dat moment. Sportschool, zelf hardlopen, geen van deze activiteiten was een blijvende stap naar een gezonder bestaan gebleken. Drastische maatregelen waren nodig: een personal trainer. Na een korte zoektocht over internet een afspraak gemaakt met Delphin voor een kennismakingsgesprek. In mijn optiek moest er een klik zijn tussen trainer en pupil.

edwin na

Daarnaast had ik gedefinieerd dat er een heldere doelstelling moest worden geformuleerd. Zonder einddoel geen weg ernaar toe. Dat bleek perfect aan te sluiten op zijn filosofie.

Wat volgde was een traject van 10 weken: 5 weken twee maal per week, en 5 weken drie maal per week trainen bij Delphin: trappen, kettle bells, TRX, parcours, aquabag (geen favoriet), van alles en nog wat. Alles buiten, in weer en wind, Delphin ernaast om je te blijven stimuleren, jezelf net iets verder te pushen dan je denkt dat mogelijk is. Daarnaast ook zelf de uitdaging opgepakt om buiten de trainingen om extra te sporten om mijn doelen te behalen: 19 kg afvallen in 10 weken, en 5 km hardlopen in 30 minuten. Maar goed trainen en geen aangepaste voeding is niet mogelijk. Van Delphin had ik voedingsschema’s meegekregen om ook op deze wijze te werken aan mijn doelen. Uiteindelijk had ik in 8 weken de gestelde doelen bereikt!
Inmiddels zijn we wat maanden verder vanaf de start. Ik train nog steeds met onwijs veel plezier bij Delphin en ben in de tussentijd 34 kg afgevallen. Maar belangrijker, ik heb de switch gemaakt. Mensen vragen mij wel eens: hoe ga je dat volhouden? Op het moment dat je de switch hebt gemaakt naar een nieuwe manier van leven is het geen volhouden meer, maar part of your life.

Ik hoop hiermee je enthousiast te hebben gemaakt voor de werkwijze van Delphin en dat je de stap gaat zetten naar een nieuwe manier van leven.

En onthoudt:

Impossible is Nothing! Het was hard werken, maar elke inspanning waard geweest!

Neem contact op

Impossible is Nothing

Bel of mail me